Tuesday, July 12, 2011

Italian Rainbow & Russian Black n White-Fazlin

Tu diaa..kek Italian Rainbow yg Fazlin pesan bebaru ni.. Fazlin nak ai buat kek ni utk dibawa keopis dia kat Penang sana..special utk boss dia Daphne..(ehm-ehmmphh...bijaaakkk2!)-mesti kesayangan boss nih!!hehe
Minah inter frame yg "sebok" kat dapor.. tgh lunch.. pok pek pok pek..dah ler kek kaler2 tu boleh bikin juling..nak kena answer semua question Elyn yg non stop.. otak ni diperah mcm exam kalau buat kerja ngan dia..nak concentrate kek lagi..hrmpphhh
Kek ni memang surprise..yg gambar tadi2 tu sebelum dia pakai baju.. ni dah boh baju. baju luar dia plak kaler soft n creamy aja.. nanti bos Fazlin potong kek mesti smua surprise..hehe kek Italian rainbow ni adalah satu2nya kek yg memberi kesan sound effect paling happening tatkala dipotong dan ditarik kluar slice yg dipotong tu dari cake board... mesti ada bunyi.. "wwhooooaaahhhhh" kat blakang..dari audience2 hadir-hehe
Insyaallah kek ni memang sedap.. mana taknyer..sebijik kek ni pakai hampir 3 ketul pure butter..sbb tu rasa dia mcm mencair jer dlm mulut..nyam2..
Italian Rainbow:RM85/receipy
Pesal asyik crita pasai italian rainbow jer ni..mana german black n white?heheheheheheh.. Fazlin..mintak maaf zahir batin..hehehe


Russian Black n White; RM95/receipy
Sebenarnya ni gambar wakil Russian black n white yg Fazlin tempah.. Actually kek ni Fazlin tempah terdahulu dari Italian Rainbow..tapi..adaka plak..ai lupa nak snap gambar kek Fazlin tu..! RUGINYAAAA!!!! Fazlin tempah Russian black n white pilihan anak sulung dia yg ke 12 (betul x fazlin? hilang ingatan plaks-ahaks), so ai pun ambik ler gambar kek2 german black n white yg ai buat dulu2.. tapi yg ai buat kat Fazlin lagi lawa dari gambar nih...(muahahahahah-gelak jahat puji diri dan tak sedar diri serta tak malu!)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment