Monday, October 17, 2011

Master Sifuu dari Bzee Bakery dtg lagi ke CCC- jom join kelas 29 dan 30 oct nie!! Cepatt!! tempat terhad

Perhatian2! master sifu ku dari Bzee bakery yang baru melancarkan 3 resepi terbaru kek ciptaannya kini akan berada di CCC pada hari Sabtu dan Ahad ni, 29 & 30 Oct 2011. Dah alang2 dtg tu, CCC telah merequest beliau utk buat kelas pada kedua2 hari tersebut dimana:

- Sabtu 29 Oct 2011- 3 resepi baru dan 1 resepi lama (modul 4) yg terdiri dari
(yuran= RM180)
i) Nutty Caramel
ii) Chocolate Marscapone
iii) Royal Caramel
iv) Choc fudge

-Ahad 30 Oct 2011 - (modul 3)
(yuran= RM 180)
i) strawberry bavarian mousse
ii) Chocolate mousse
iii) Black ForestCheese Cake
iv) Peach Cheese cake

*diskaun utk student yang attend kedua2 kelas utk hari tersebut hanya RM350..!!
So, jgn tunggu lagi, peluang keemasan utk menghadiri kelas beliau sbbnya, kalau uols terlepas kelas ni...
i) uols kena pegi sendiri ke seremban nun utk blajar kat kedai dia (jauhh tuh..)
ii) uols kena booking tarikh kelas 2-3 bulan awal coz kelas beliau kat seremban dah full (tak caya cher buka blog bzeebakery.blogspot.com)
iii) dia kata pas ni lambat lagi nak dtg lagi mengajar kat CCC.. maybe thn depan plak (yg tak tahu bulan bropa..(ermm rasa2 minah ni raya thn depan kot baru tringat nak balik!)
iv) ....dan yg menakutkan... dia kata thn depan dia nak jenjalan cuti lama2 nak rehat sbb penat bekerja..yg mana ia membawa maksud..uols dah tak leh join kelas dia wlpn uols tompang lori ayam pi seremban nuh.. kehkehkeheh!

*iklan paling over dlm dunia!!*

Jom kita layoq sket menatang apaaa laaa yg dia akan ajaq nanti:
(rugi weeiiyyy sapa tak join!!blajar 8 resepi dlm 2 hari jer..!)

Day 1: 29 Oct 2011 Sabtu (sangat panasszzz bz bakery baru 1 kali aja introduce resepi ni kat kelas dia sabtu lepas.. memang ramai blom tahu! so sapa yg tahu tu mesti bangga punya lah..hehe)

Nutty Caramel

Chocolate Mascarpone

Royal Caramel

Choc fudge
Dalam kelas hari tu nanti, sifu akan ajar buat:
i. Salted Caramel yang famous tu...
ii. Cream salted caramel
iii. Hazelnut Chocolate sponge
iv. Kek Butter sponge caramel
v. Moist chocolate chiffon
vi. Chocolate mascarpone cream
vii. Peanut butter sour cream
viii. Choc fudge yg sangat chocolaty, lemak berkrim tuh

...dan seperti biasa pelbagai tips petua-petua lain yang berguna untuk dunia baking...

Day 2: 30 Oct 2011 Ahad

Strawberry Bavarian mousse

Chocolate mousse

Peach Cheese cake

Blackforest Cheese cake

INFO KELAS
MASA: 10 PAGI - 5 PETANG
YURAN: RM180 (UTK SATU KELAS)
DEPOSIT: RM80

(UTK ANDA YG INGIN MENGIKUTI KEDUA2 KELAS TERSEBUT, SILA DEPOSITKAN RM150


Kalau berminat nak join, ikut langkah mudah nih:

i. Bank in deposit RM80 (utk 1 kelas) ATAU RM 150 (utk 2 kelas) ke dalam account Maybank
BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195 selewat-lewatnya JUMAAT 28 OKTOBER, 12 tenghari.


(DEPOSIT DAN PENGESAHAN KEHADIRAN boleh dibuat sekarang.)

ii. Pastu - sms NAMA ANDA dan nyatakan
-KELAS KEK di CCC 29 Oktober shj ATAU
- KELAS KEK di CCC 30 Oktober shj ATAU

-KELAS KEK di CCC 29 & 30 OCT

ke No phone - 019 282 0053 (zalina yahaya)

* hanya pelajar yg membayar deposit shj yg akan direservekan tempat. booking tempat tanpa deposit tidak dilayan. harap maaf.
* pembayaran deposit hanya dibuat di akaun Bzee bakery SHJ
*dilarang sekeras2nya membawa 'teman' sepanjang kelas berlangsung
*sila simpan bukti pembayaran utk semakan atau kirimkan email prove of payment ke yus2312@gmail.com

tengkeiuuu...
*sila bawa bekas sendiri utk tujuan pengagihan kek2 yg dipelajari

No comments:

Post a Comment