Quiche Lorraine.. lelehs yaq lioq.. kaya ngan seafood.. ada udangs, ketams, wangi dan basah dengan cream yang dibakar sempurna.. (ahakss.. pinjam ayat chef Adu masterchef)
Ni masa Quiche Lorraine dlm temoh penyediaan..cher bayang..sebelum bakar tu, tabur plaks cheez mozarella..parmesan... waduhh!!!
Yang bulu dada banyak ni nama dia roti gulong papa malatop.. my doter letak yg ni senarai teratas.. dia sangat2 suka roti berbulu dada lebat neh..
nak taw saipa sedap sangat? ada inti tuna dlm gulungan tu you.. cher bayang..cher bayang..cher bayang...
Murtabak Cream crackers.. senang nak buat dan hasilnya...mmmmmm yummmmmyyy.. main campak2 jer neh.. mau ada kopi panas ujan2..kena dengan murtabaks nih..hmmm
ikut suka nak hias cemana.. selang selikan mayonnaise ngan cili sos..nak buat belang2 boleh..nak tulih ai lap yu boleh..nak lukih kartun boleh.. nak lukih muka ketua kampung pun boleh..
Chiken Pie.. keratan seksi diatas dah cukup menerangkan segala-galanya.. kombinasi menawan kelbu dengan ayam, cendawan butang.. disebati didlm white soup sebelum dibakar..masyaallahh... labaikallahhh humalabbaii..
Utk setuden bok balik.. dwi pek.. pek berkembar.. mesti customer suka kalau kami juwai cegini kan?? boleh rasa dodua... sapa nak? sapa nak? sapa nak?..hehehe
Pelajar tetap yang dok ambik paper mcm2 kat CCC n Bzee.. Bila nak grad neh!? (model free time lunch atau apa2 promo makanan..)
Wokeyh semua... tengkieuwww so much kerna menghadirkan diri.. insyaallah kelas Savory ni akan diulang tayang jika ada permintaan..(so uolls kena buat permintaan so ai taw subject mana nak ulang cepat..hehe)
*cara permintaan: sms, email, fb,blog..bukan melalui deria 'sense of mind'..ahakss adiosss...
No comments:
Post a Comment