Friday, December 28, 2012

Upin dan Ipin Chocolate Buttercream cake

2 kg Chocolate Buttercream cake + edible image= rm95

Hana repeat oder lagi.. Last year baby dia Zahra umur 1 thn pun dia tempah ngan CCC.. Thn ni Hana nak tema Upin Ipin plak.. Design ni Hana sendiri request.. edible image ni plak ai oder kat rakan sebakers yg buat servis printing edible image: rohaida : 019-5704450. sapa nak print edible image kat kawasan sp ni boleh contact number Rohaida ni..

Ok Hana.. tengkeiuww so much.. sori sangat2 sbb tak dpt buat kek wedding adik Hana ritu sbb  'berada diuar kawasan'.. hehe

1 comment:

  1. Cantik, sayang nak makan nanti. Haha!

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete