Monday, December 21, 2009

Thank You Cuppies in several languages


Price: RM55/box of 25 pcs

Hadi ni pernah order kek utk wedding kawan dia last month (13/11/09) Masa Hadi order kek tu, dia order seksiap cuppies ni. Siap byr duit penuh utk kedua2 order. Then 2 hari lepas, i pegi hantar cuppies ni kat rumah Hadi. Dia xder.. pegi hantar mertua kat airport kata org yg terima cuppies tu.. adik dia kot.. I terkilan sket tak dapat jumpa Hadi coz i sebenarnya nak tanya, atas sebab apa dia nak wish Terima Kasih kat tetamu yg dia nak raikan. Hadi minta i buat cuppies beberapa bahasa yg membawa maksud "Terima Kasih". So i buat homework ler jugak kat internet mencari yg the most popular language yg kita selalu dengar. Semuanya bermaksud tengkiu.. Ok Hadi... Artigato... enjoy your day.. tengkiu.. shukran.. grasiazz..

1 comment:

  1. These look fab. Great colours used!

    Bella
    http://modelcakes.blogspot.com/

    ReplyDelete