Thursday, March 4, 2010

Chocolate Moist from Mr. Anandan

Price: RM 38/kg
Pekabor semuaaaaaa???? Mintak maap bebanyakkkk ler kat semua org2 diluar sana, ibu2 bapak2, anak2, folowerz2, kengkawan2 serta sesiapa yg slalu mengikuti perkembangan Cuitcutecakes.. Maaf coz dah kat 2 minggu i tak up date blog.. I masih idup.. hehehe, masih waras, masih sihat, masih buat kek dan kek dan keksss (fuhh), masih cool seperti biasa.. cuma yg tak biasanya: i SEBOOKKK tahap CIPAN lately! Biasaler.. awai2 tahun, byk keja2 kat skolah yg i nak kena buat.. kat rumah, luar rumah, hal anak2,.. almaklumlah.. semenjak hubby i tak der ni, everything kena buat sendiri.. Dulu ada gak assistance.. i miss u my assistance.. hehe
OK.. pas jer last project cuppies yg ada anak burung ternganga lapar tu, i terima order dari Cikgu Anandan. Dia order kek ni becoz nak sponser anak2 muridnya dari kelas Tingkatan 5A yg buat jamuan sempena Chinese New Year kat kelas diorg. Semua cikgu2 dijemput. Sronok gak tengok budak2 ni handle 'open class'. Byk makanan diorg jamu.. Dont worry, semua halal.. diorg order kat org melayu masak.. mmm sedap... layanan A++.. biasala.. budak2 ni, kekadang kita dok marah2 diorg tak nak buat keja sekolah atau bising dalam kelas, tapi kat luar waktu blajar, diorg memang best.. jumpa kat mana pun tegurrr.. bagus sebenarnya diorg ni.. walaupun baru jer kena 'sekeh' dalam kelas tadi.. No heart filling nyer species.. ahaks..
Utk Cikgu Anandan, sorry bebanyak coz selepas dia order kek coklat moist ni, dia dok mintak sebut harga utk kek black forest (dia nak order utk anak dia) n i plak sampai hari ni i dok bgtau dia nanti-nanti-nanti i balik chek dulu.. balik rumah lupa plak.. (sebenarnya i nak delaykan tempahan dia.. coz tempahan dlm minggu ni sampai cuti penggal ni dah full.. hehehe tak tergamak nak bgtau kat kawan sendiri tak leh terima tempahan.. Cikgu anandan ni guru disiplin.. budak2 kat sini takut kat dia.. sebab dia selalu bg markah dimerit... kang kalau i tak trima tempahan dia, skali i dapat markah dimerit! KAHKAHKAhKAH...

No comments:

Post a Comment