Sunday, February 21, 2010

Bby Boy turn 22


Alia dari Bandar Laguna Merbok, call i mintak i buat cuppies yg temanya "cute" tu jer dia bgtau i.. Then bila i suruh dia narrow down sket theme yg terlalu general tu, Alia kata buat jer cemana pun, tapi kalau boleh Boyfriend Alia tu suka warna purple.. Tak tahu cemana i boleh terlupa, Alia suruh i buat wording dgn warna merah berbackground purple... masa nak update blog baru perasan.. Akak salah ler deq... Sorry yer.. harap u tak marah..

I rasa insyaallah Alia tak marah i kot (if yes.. please let me know) coz masa dia 1st time tengok cuppies tu, i suruh dia tengok charactor2 cute dari bee yg tgh Beezzzyyy, butterfly yg rasa dia cun, chick yg ada bunga skuntum kat kepala, ladybird yg tengah senyum n anak2 burung yg ternganga lapar kat dalam sarang tu... Alia trus jerit kecik... "eeeeiiiiiieeee cuteenyaaaa..tq-tq-tq" hehe (Alia pun jadik cute masa dia jerit perkataan cute tu!) Ahaks..

Price:RM35/box of 16 pcs

So Alia, i harap Boyfriend u yg u bgtau tak pernah celebrate birthday tu gembira memakan semua character cute diatas cuppies tu.. gigit perut mereka semua.. Makan semua anak2 ayam n anak2 bird tu MMmmhuahuahahhahaahahaha!!!!!! (sila gelak mcm monster)

1 comment:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete