Thursday, May 12, 2011

Kelas Demo 4 kek terlarisss di Bzee bakery kini di CCC. WOW!!

RUSSIAN BLACK N WHITE
ITALIAN RAINBOW
SNOWY PEACH CUSTARD CREAM CAKE
RED VELVET
Sapa terliur hangkat tangannn!??.. Alhamdulillah..pejam celik, CCC dah beroperasi kat kedai dah 2 bulan dahh.. Koboi aja Ai buka kedai ni.. takdernya perasmian ka, fotun reben ka..jauh skali nak fotung keksz..ahaks.. Oleh itu, sempena majlis menepung tawar kedai CCC yg tak seberapa ni, CCC bekerja sama ngan my master sifu dari Bzee bakery (seremban 2) menganjurkan kelas kek continental berikut pada harga sepesel.. kalau u allz pi blajar kat dia kat Somban, rega kelas utk 4 kek diatas is RM180..(so org somban, mai blajar kat sini!) tapi demi adik tercinta.. dia kasi diskaun rm150. Jom join..

(tak cayer buka blog dia: http://bzeecake.blogspot.com )


Tarikh: Selasa, 7 Jun 2011

Masa: 11 pagi - 4 petang

Tempat: No 13A, Tingkat Atas,Jalan Pdg Temusu, Tmn Temusu, Sungai Petani

(keluar tol sp selatan jupa trafic light, terus sehingga simpang 4 Giant (ada trafic light), ambik kiri dan terus aja sampai nampak Toyota Showroom n Services (kiri). Kedai CCC berada di bangunan rumah kedai 2 tingkat slps toyota tu.-2 pintu sebelum Hotel Spring in)


Yuran - Special offer sempena pembukaan bakery Cuitcutecakes.blogspot.com - RM 150
(Harga asal - RM180)
Deposit: RM50

Jenis Kelas: Demo

Kelas: 4 jenis kek continental popular -
i RED VELVET
ii. RUSSIAN BLACK N WHITE
iii. SNOWY PEACH CUSTARD CREAM CAKE
iv. ITALIAN RAINBOW

NOTA: Sila bawa: Plasctic container untuk bawak balik sepotong kek setiap jenis
Sila confirmkan kehadiran selewat-lewatnya pada Isnin, 6 Jun 2011.

Cara nak confirm kehadiran:

i. Bank in deposit RM50 ke dalam account Maybank
BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195

ii. Pastu - sms NAMA ANDA dan nyatakan KELAS KEK SUNGAI PETANI . No phone saya - 019 282 0053 (zalina yahaya)

* segala urusan pembayaran deposit dan confirmation kehadiran perlulah berurusan dgn Bzee bakery SAHAJA (sbb CCC uruskan bayaran balance aja- yg lebih byk..muahaha)
*anyway, kalau puan zalina tu bzee (seperti nama kedai dia) call tak dpt atau tak hangkat, boleh call CCC utk keterangan.

Anyway, kot sesapa yg dah tak tahan nengok keks2 ni dan nak order, tempahan boleh dibuat (aaaa tempah kat CCC ler..si Bzee Bakery tu tak ambik tempahan..dia tu sifu jer). Senang cerita, pukul rata punya rega, RM80 sebijik (slalu kena marah ngan sifu..dah blajar 10 kali tapi tak pernah buat.. bak kata sifu ku " balik gulung2 kertas resepi ni, buat tukun!" ni nak proven kat sifu la nih)
* harga promosi..pas ni rega len!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment